Nå kan du bli mester uten å gå på skole!

Mesterbrevutdanningen er ofte forbundet med skolegang, noe du gjerne ikke har tid eller anledning til i en travel hverdag. Derfor finnes det også andre veier til Mesterbrevet. Har du den rette erfaringen kan du nå få mesterbrev uten skolegang. Dette sparer deg for tid og gir deg muligheten til å gjøre din erfaring om til formell kompetanse. Mesterbrev basert på erfaring krever en omfattende søknad som vi kan hjelpe deg med.

Søknaden om Mesterbrev basert på realkompetanse krever også ytterligere dokumentasjon.

Ta kontakt med oss i dag, slik at vi kan kartlegge om du er en god kandidat. Er du det kan vi bistå deg med søknadsprosessen.

KVALITETSMERKE

Mesterbrevet er et kvalitetsmerke. Når mesterbrevet blir innvilget vil du få en rekke fordeler. Dette gjelder hvilke områder du kan få på den sentrale godkjenningen, retten til å bruke mestermerket i markedsføring og profilering av bedriften, samt nye muligheter. I tillegg blir kravene til formell kompetanse stadig strengere, og med et mesterbrev er du rigget til å møte fremtiden.

Dersom du oppfyller disse kravene, kan du være en god kandidat:

  1. Fag-/svennebrev i det faget det søkes mesterbrev i
  2. Minst 6 års praksis som utøvende i faget, eller minst 2 år som utøvende i faget etter bestått fag-/svenneprøve.
  3. Minst 6 års praksis innenfor de siste 10 årene som næringsdrivende eller leder i faget, med faglig og forretningsmessig ansvar.
  4. Oppnådd læringsutbytte slik det er beskrevet i læreplanen for det aktuelle mesterfaget.