Mesterbrev

På realkompetanse

Få Mesterbrev Uten skole.

Hvorfor bruke tid på noe du allerede kan? Med riktig erfaring og kompetanse kan du få Mesterbrev helt uten skole. Dette vil spare deg for 2-år med kveldskole, 400 timer på skolebenken og eksamener. Fama har lang erfaring med å bistå kandidater som deg til å få Mesterbrev på realkompetanse.

PS: Et Mesterbrev på realkompetanse er helt likt det Mesterbrevet du får via skolen

Legg til din overskrift her

Hvorfor bli mester?

Et mesterbrev er en sikkerhet for deg og bedriften din.

  • Det stilles stadig høyere krav til formell utdanning i samfunnet og politisk. Med å ha et Mesterbrev  står du støtt til å møte morgendagens endringer, regler og krav. 
  • Et Mesterbrev er et kompetansebevis som varer livet ut!

Et mesterbrev åpner dører og gir deg nye muligheter

  • Nye markeder: Bli godkjent etter SAK til å ta på deg oppdrag som Prosjekterende (PRO), Ansvarlig søker (SØK) eller Uavhenging kontrollerende (UKT)
  • Ta på deg Utførende (UTF) arbeid i tiltaksklasse 2
  • Videreutdanning til takstmann og energirådgiver

Et mesterbrev gir deg konkurransefortrinn

  • Bruk mestertittelen i markedsføringen din. 8 av 10 syns det er tryggere å velge en mesterbedrift. Derfor har kunder en tendens til å velge en Mester fremfor en svenn, når de skal ha noe utført.
  • Still sterkere i anbud – vinn flere
  • Utvid sentral godkjenningen din

Et mesterbrev gir deg fordeler

  • Billigere forsikringer
  • Medlem i mesterregisteret

kan du FÅ mesterbrevet?

Hvorfor bli mester på realkompetanse?

En lønnsom måte å bli Mester på!

Om du ganger timelønnen din med 400 timer på skolebenken og plusser på ca 60 000 kr i skolepenger, garanterer vi deg at det lønner seg å bli bistått av oss.

En rask vei til Mesterbrevet

Ved å la oss bistå deg kan du få mesterbrevet raskt, men det avhenger litt av deg, oss og behandlingstid hos Mesterbrevnemnda. Som regel blir kandidater Mester innen 9 mnd etter at de har inngått avtale med oss.

Driv som normalt.

Ved å søke mesterbrev på realkompetanse kan du drive bedriften din tilnærmet normalt i hele prosessen. Det krever selvfølgelig litt, men vi har utviklet en prosess som krever minst mulig av deg.  

 

Mesterbrev uten skole

Fama Norge - et naturlig valg

Unik kompetanse

Se for deg at du bytter jobb. Hvem besitter din kompetanse da? Det gamle firmaet eller det nye firmaet? Selv om Fama Norge er et ungt firma, sitter vi på en årrekke med erfaring og kompetanse. Vår saksbehandlingsavdeling har levert godkjente søknader i en årrekke. Dermed tør vi å komme med denne modige uttalelsen: Det vi som har lengst erfaring og best kompetanse på området i Norge, Europa og verden.

gode prosesser

Alle våre medarbeidere er stolte av jobben de utfører og setter sin ære i å levere tjenester av ypperste kvalitet

garanti

Vi er så sikre på vår prosess og erfaring at vi tilbyr leveringsgaranti. Vi garanterer å levere avtalt tjeneste til avtalt pris og innenfor avtalt tid. At du blir fornøyde er svært viktig for oss.

Noen av våre mestere