Mesterbrev

På realkompetanse

Den raskeste og mest lønnsomme måten å bli mester på

Med riktig erfaring og kompetanse kan du bli Mester helt uten skole. Dette vil spare deg for 2-år med kveldskole, 400 timer på skolebenken og eksamener. Hvorfor bruke tid på noe du allerede kan? Fama har lang erfaring med å bistå kandidater som deg til å få Mesterbrev på realkompetanse.

PS: Et Mesterbrev på realkompetanse er helt likt Mesterbrevet du får via skolen

Hvorfor bli mester?

 1. Å være Mester vil gi deg 3 konkurransefortrinn.

  • Vinn flere anbud. 
   Det er mange anbudskonkurranser som krever et mesterbrev i bunn.

  • Utvid sentral godkjenningen din!
   Som Mester kan du få Utførende i tiltaksklasse 2. I tillegg kan du få funksjoner som Prosjekterende, Ansvarlig Søker og Uavhengig kontroll i tiltaksklasse 1

  • Kvalitetsmerke
   Selv om det er en myte, tror mange at Mestere er bedre utførende enn svenner. De tror at en Mester har lært “spesielle” teknikker på Mesterskolen. Derfor er “Mestermerket” nyttig å ha i markedsføringen av deg og din bedrift. Folk har en tendens til å velge en Mester fremfor en svenn, når de skal ha noe utført.

 2. Flere bein å stå på.

  • Nye markeder.
   Ved å ha mulighet til å utvide Sentral godkjenningen kan du og bedriften få nye bein å stå på som Prosjekterende, Ansvarlig Søker og Uavhengig kontrollør.
  • Bli Sertifisert Takstmann
   For å bli Sertfisert Takstmann i Norsk Takst må du minst ha Mesterbrev i bunn. Også enkelte sertifiseringskurs har også dette som krav.

 3. Vær tidsaktuell
  • Det stilles stadig høyere krav til formell utdanning i samfunnet. Med å ha et Mesterbrev i bunn står du støtt til å møte nye endringer, regler og krav. Et Mesterbrev er et kompetansebevis som varer livet ut! 

Med et Mesterbrev får du rett og slett flere kunder, flere bein å stå på og et kompetansebevis som varer livet ut!

kan du FÅ mesterbrevet?

Kravene under er hentet fra lovdata

Hvorfor bli mester på realkompetanse?

En lønnsom måte å bli Mester på!
Om du ganger timelønnen din med 400 timer på skolebenken og plusser på ca 60 000 kr i skolepenger, garanterer vi deg at det lønner seg å bli bistått av oss.

En rask vei til Mesterbrevet
Ved å la oss bistå deg kan du bli Mester på et halvt år, men det avhenger litt av deg, oss og behandlingstid hos Mesterbrevnemnda. Som regel blir kandidater Mester innen 9 mnd. etter at de har inngått avtale med oss.

Norwegian fjord, konsulent, mesterbrev, erfaring, byggesøknad, sentral godkjenning

Fama Norge - et naturlig valg

Unik kompetanse

Se for deg at du bytter jobb. Hvem besitter din kompetanse da? Det gamle firmaet eller det nye firmaet? Selv om Fama Norge er et ungt firma, sitter vi på en årrekke med erfaring og kompetanse. Vår saksbehandlingsavdeling har levert godkjente søknader i en årrekke. Dermed tør vi å komme med denne modige uttalelsen: Det vi som har lengst erfaring og best kompetanse på området i Norge, Europa og verden.

gode prosesser

Alle våre medarbeidere er stolte av jobben de utfører og setter sin ære i å levere tjenester av ypperste kvalitet

garanti

Vi er så sikre på vår prosess og erfaring at vi tilbyr leveringsgaranti. Vi garanterer å levere avtalt tjeneste til avtalt pris og innenfor avtalt tid. At du blir fornøyde er svært viktig for oss.

Noen av våre mestere