Miljøfyrtårn er et konkurranse fortrinn!

I en verden der bærekraft er mer enn bare en trend, er det tid for å heve virksomheten din til neste nivå.

Vi i Fama Norge er her for å gjøre reisen så enkel og effektiv som mulig.

Med Miljøfyrtårn-sertifiseringen kan du:

Øke din attraktivitet:

  • Mange bedrifter krever nå at deres samarbeidspartnere er miljøsertifiserte. Med Miljøfyrtårn-sertifiseringen vil din virksomhet skille seg ut og tiltrekke seg nye kunder og samarbeidspartnere.

Øke din omsetning:

  • Vis at din virksomhet tar bærekraft på alvor. Dette kan skape sterkere tillit blant kunder, og dermed føre til økt omsetning.

Bli en del av det grønne skiftet:

  • Ved å bli sertifisert, viser du tydelig at din virksomhet tar del i det grønne skiftet og tar samfunnsansvar.

Samarbeider du med oss tar sertifiseringen ikke mer enn 12 uker fra start til ferdig, hvor vi i Fama Norge tar oss av de kompliserte delene.

Med vårt erfarne team ved din side, vil vi lede arbeidsmøtene og håndtere det meste av den nødvendige skrivingen, slik at prosessen blir så smidig som mulig.

Er du klar til å starte reisen mot en grønnere og mer lønnsom fremtid? La oss ta det første steget sammen. Fyll ut skjemaet til høyre, så vil en av våre eksperter kontakte deg så snart som mulig.

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe din bedrift å bli miljøfyrtårn - sertifisert!

Kundeuttalelser

Fornøyde kunder

Fama har deg som kunde i fokus. Derfor er vi opptatt av å forbedre oss selv. Vi står for det vi lover og tilbyr deg ikke tjenester du ikke kan få. I motsetning til enkelt andre aktører har vi ryggrad og gjemmer oss ikke, derfor kan du nå alle våre ansatte direkte på hjemmesiden.