Sentral godkjent

Et konkurransefortrinn

Bli Sentral Godkjent og FÅ KVALITETSSTEMPELET DU FORTJENER

Sentral Godkjenning er en frivillig kvalitetsordning fra DiBK (Direktoratet for byggkvalitet). Dette er først og fremt et kvalitetsstempel, du kan dra nytte av i markedsføringen av din bedrift.  Ved å være Sentral Godkjent kan du enkelt erklære ansvarsrett slik at du slipper papirarbeidet og usikkerheten som er forbundet med erklæring om ansvarsrett (tidligere lokal godkjenning). 

Bedrifter med Sentral Godkjenning har en tendens til å vinne flere jobber og anbud. Ordningen skiller de seriøse fra de useriøse.

Hva viser Sental godkjenningen?

  • At bedriften din har fagkompetansen til å utføre oppgaven
  • At du er en seriøs bedrift
  • At du har ting på stell, som godkjent HMS/KS-system og betaler skatt

kan jeg bli Sentral Godkjent?

Det er ulike kvalifikasjoner og krav som skal oppfylles for at du som foretak skal bli Sentralt Godkjent. Blant annet må du dokumentere din/deres fagkompetanse, i form av fagbrev, utdanning og erfaring. Det er her et krav om at du har de rette kvalifikasjonene i forhold til det ansvarsområdet du søker på.  Det er også et seriøsitetskrav.

Ta kontakt med oss i dag, så finner vi ut hva som er rett for deg.  

Det er mange skjær i sjøen

Ordninger har ulike godkjenningsområder og er inndelt etter funksjon, fagområde og tiltaksklasse. Du kan lese mer om godkjenningsområdene her og om utdannings og erfaringskrav her. Det kan være vanskelig å navigere selv. Heldigvis et vi her for deg. 

Vi hjelper deg med hele søknaden

Våre saksbehandlere har over 1000 godkjente søknader på Cven.  Dermed kan du føle deg trygg på at du blir tydelig veiledet og at du får det du har krav på. Vi lover deg ikke gull og grønne skoger, men vi lover deg en sjø uten skjær. 

Rough Landscape in Northern Norway

Fama NORGE - et naturlig valg

Solid kompetanse

Våre saksbehandlere har mange års erfaring og over 1000 godkjente søknader på sin CV.

gode prosesser

Vi har deg som kunde i fokus. Derfor har vi dialog hele veien som fører til effektive prosesser. Vi har utviklet vår egen Famaportal, som gjør det lekende lett for deg å følge din sak din fra start til slutt.

garanti

Vi garanterer å levere avtalt tjeneste til avtalt pris og innenfor avtalt tid, fornøyde kunder er svært viktig for oss.