Dette er Fama Norge AS

Hjem / Blogg

 

Fama Norge AS er et nyetablert selskap med lang bransjeerfaring. Vi har nå lansert våre nettsider www.fama.no og gjennom denne nettsiden og andre salgsaktiviteter vil vi bygge opp vår kundeportefølje, med mål om å bli bransjens foretrukne leverandør innen vårt segment. Dette skal vi oppnå ved å yte ekstraordinær service og oppfølging. Dette inkluderer å levere alle våre produkter innen avtalt tid, eller raskere. Nå i oppstarten vil våre hovedprodukter være bistand til byggesøknader, bistand til søknad om sentral godkjenning og bistand i arbeidet med å søke mesterbrev.

Navnet Fama er hentet fra romersk og gresk mytologi. Fama var blant annet gudinnen for det gode ryktet og for den positive oppmerksomheten. Gudinnen Fama var gudenes budbringer og en som startet samtaler og sørget for god kommunikasjon.På både gresk og romersk språk er betydningen av “Fama” sterkt knyttet til det å snakke, samtidig som det er del av opprinnelsen til det engelske ordet “fame” (berømmelse).

Vi i Fama Norge AS ønsker å leve opp til dette navnet ved å levere tjenester av topp kvalitet, med god kundebehandling – slik vil vi bygge opp et godt rykte i bransjen.

Del artikkel: