Gratulerer til Enevold Bygg med å bli Sentral Godkjent

Hjem / Blogg

Vi ønsker å gratulerer Enevold Bygg med å bli Sentral Godkjent i Utførelse av Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1. Vi takker for strålende samarbeid og håper dere drar nytte av Sentral Godkjenningen i anbudskonkurranser, byggesaker og i markedsføringen ovenfor nye kunder.

DETTE ER SENTRAL GODKJENNING

Sentral Godkjent er en frivillig kvalitetsordning fra DiBK (Direktoratet for byggkvalitet). Det er først og fremt et kvalitetsstempel, du kan dra nytte av i markedsføringen av din bedrift.  Ved å være Sentral Godkjent kan du enkelt erklære ansvarsrett slik at du slipper papirarbeidet og usikkerheten som er forbundet med erklæring om ansvarsrett (tidligere lokal godkjenning). 

Bedrifter med Sentral Godkjenning har en tendens til å vinne flere jobber og anbud. Ordningen skiller de seriøse fra de useriøse.

KAN JEG BLI SENTRAL GODKJENT?

Det er ulike kvalifikasjoner og krav som skal oppfylles for at du som foretak skal bli Sentralt Godkjent. Blant annet må du dokumentere din/deres fagkompetanse, i form av fagbrev, utdanning og erfaring. Det er her et krav om at du har de rette kvalifikasjonene i forhold til det ansvarsområdet du søker på.  Det er også et seriøsitetskrav. Derfor er det mange skjær i sjøen som er grei å unngå, når en søker.

Er dette noe for deg, kan vi hjelpe din bedrift med hele søknaden.

Del artikkel: