Hva skal til for å få mesterbrev?

Hva skal til for å få mesterbrev? Mange tror at skolen er eneste vei til mesterbrevet, men det stemmer ikke. Skole er ikke eneste vei. Skoleveien krever mange timer på skolebenken og er ikke et reelt alternativ for mange. Heldigvis finnes det mange flere veier til å få mesterbrevet. I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen alternativer.

Hvordan få Mesterbrev
Mesterbrev på realkompetanse,

1. Få Mesterbrev på erfaring

Har du riktig erfaring kan du få mesterbrev på realkompetanse for ideell for dem som kvalifiserer. i 2015 åpnet regjeringen opp igjen ordningen. Ved å bli mester på denne måten slipper du mange timer på skolebenken. Det er bare dem med riktig erfaring som kvalifiserer. Heldigvis har vi laget en enkel uforpliktende test hvor du kan se om du kvalifiserer.

2. Hva skal til for å omgjøre andre godkjente utdanning til Mesterbrev

Har du gjennomført Teknisk Fagskole, NEAK eller bachelorgrad ingeniør med fagbrev i bunn, kan du kanskje bli mester med å omgjøre kompetansen din. Det stilles krav til blant annet fagkombinasjoner, eksamensår, karakterer og erfaring. Heldigvis kan vi lang erfaring med å omgjøre relevant kompetanse til mesterbrev. Kontakt oss i Fama Norge i dag for å se om vi kan hjelpe deg.

3. Hva skal til for å få Mesterbrev via skolebenken

Du kan gå den lange veien og sette deg på skolebenken. Det finnes også nettstudier som går an å gjennomføre. Dette krever ca 390 timer på skolebenken, fordelt over to år. For oversikt over utdanningsalternativer kan du besøke Folkeuniversitetet.

Oppsummering

For å svare på hva skal til for å få mesterbrev? Er du nyutdannet og ønsker å lære hvordan drive en bedrift er nok skolen den beste veien. For deg som driver bedrift er Mesterbrev på Realkompetanse det beste du gjør. Vi i Fama har spesialisert oss i å hjelpe dyktige fagmenn til å bli mester på denne måten. Om du velger denne måten med vår bistand kan du spare mye tid og penger slik at du kan arbeide som normalt i prosessen. Kontakt oss i Fama Norge i dag og bli mester.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn