Kvalsund Ingeniører AS er miljøfyrtårn!

Hjem / Blogg

Vi gratulerer Kvalsund Ingeniører AS med å bli miljøfyrtårn-sertifisert. Vi håper valget om å rigge seg for den «grønne fremtiden» gir dere et konkurransefortrinn og en fordel i anbudskonkurranser. Vi takker for godt samarbeid og håper at dere i Kvalsund Ingeniører AS vil dra stor nytte av sertifiseringen i fremtiden.

Hva er miljøfyrtårn? 

Miljøfyrtårn er en enkel måte å bli miljøsertifisert på og er en EU-godkjent miljøsertifisering. Vi vet alle at det grønne skiftet kommer.  Miljøfyrtårn styrker konkurransekraft og er et verktøy til å møte den «grønne fremtiden» på en behagelig måte  

Hvorfor er det viktig å bli Miljøfyrtårn?

Verden bruker stadig mer ressurser og presset på miljøet øker år for år. Dette er noe flere og flere bedrifter ønsker å gjøre noe med. Ved hjelp av Miljøfyrtårnsertifisering kan din bedrift være med på å redusere belastningen på miljøet

I tillegg til å ta ansvar i det grønne skiftet, vil Miljøfyrtårn-sertifisering også hjelpe bedrifter med bærekraftig vekst og økt lønnsomhet. Det er derfor mange gode grunner til å starte prosessen med miljøsertifisering, før heller enn senere.

Få styrket konkurransekraft ved å bli Miljøfyrtårn

Ved hjelp av Miljøfyrtårnsertifisering blir din bærekraft konkret, målbar og lønnsom. Med effektive tiltak som er skreddersydd for din bransje, som reduserer energiforbruket ditt. Viking Malerservice vil nå ha et verktøy for å gjøre mer miljøvennlige innkjøp, få mer effektiv transport og mindre avfall. Fama Norge AS vil også bistå Viking Malerservice så lenge de er Miljøfyrtårnsertifisert, slik at de hele tiden kan forbedre klimaregnskapet sitt.

De fleste bransjer merker også at det blir strengere miljøkrav i offentlige anskaffelser, og ved hjelp av Miljøfyrtårnsertifisering kan en dokumentere bedriftens miljøarbeid, og dermed bli kvalifisert til å delta i flere anbud. Som et eksempel har Oslo kommune nylig bestemt at alle byggeplasser nå skal være fossilfrie og om noen år helt utslippsfrie.

Fama Norge er kvalitet

Med riktig veiledning er det veldig overkommelig å bli Miljøfyrtårn og det krever ikke så mye som mange kanskje tror. Vi har gode prosesser som gjør at du får veiledning fra start til mål. Etter sertifisering følger vi deg opp og sørger for at du når dine klimamål som bedrift.

Konsulenter for alle bransjer

Fama Norge er spesialister på sertifiseringsprosesser og søknadspliktig arbeid. Av andre tjenester tilbyr vi bistand innen søkepliktig arbeid som:

  • mesterbrev på realkompetanse
  • byggesøknader
  • sentralgodkjenning.

Ta gjerne kontakt med oss i dag for å høre mer om hvordan Fama Norge kan hjelpe deg med å oppnå økt lønnsomhet og samtidig slå et slag for en grønnere fremtid!

Del artikkel: