Miljøfyrtårn – Godkjent konsulent

Hjem / Blogg

Fama Norge AS har nå blitt godkjent som Miljøfyrtårnkonsulent og vi kan nå bistå våre kunder med hele prosessen frem mot Miljøfyrtårn®-sertifisering. Ved å bruke oss sikrer du at arbeidet blir gjennomført med god kvalitet og fremdrift. Arbeidet omfatter utarbeidelse  av søknaden, samt bistand til å levere fullverdige klima- og miljørapporter – slik at din bedrift kan opprettholde godkjenningen.

Miljøfyrtårn® er et konkurransefortrinn – som både sparer miljøet, gir bedriften et godt omdømme og i mange tilfeller også bidrar til å bedre ditt foretak sin økonomi. Undersøkelser har vist at 75% foretrekker å kjøpe produkter og tjenester fra miljøsertifiserte bedrifter.

Vi Fama Norge AS er opptatt av miljøet og vil stå på for at våre miljøbevisste kunder kan synligjøre dette på en god måte. Dersom din bedrift ønsker vår bistand i arbeidet med å bli Miljøfyrtårn®-sertifisert er det bare å ta kontakt med oss, enten på telefon eller på mail. Ønsker du å lese mer om hva vi kan tilby kan du klikke her for å gå til vår side om Miljøfyrtårn®-sertifiseringen.


Kontakt oss

Del artikkel: