Miljøfyrtårn

Bli sertifisert for fremtiden!

Det kan lønne seg å bli grønn

Det er ingen hemmelighet at moder jord har miljøutfordringer. Derfor blir det stadig større politiske og private krav til å «drive grønt» og å «være grønn». Ved å være Miljøfyrtårn- sertifisert er bedriften din klar for det grønneskiftet vi alle vet kommer. Miljøfyrtårn er sammen med ISO og EMAS 1 av 3 EU-godkjente miljøordninger. I Norge er det den mest kjente og brukte. Vi er godkjent Miljøfyrtårn-konsulent og kan veilede deg gjennom hele prosessen.

Hvorfor bli miljøfyrtårn-sertifisert?

 • Styrk merkevaren din
  Ved å være Miljøfyrtårn sertifisert viser du samfunnsansvar. Dette setter både private forbrukere og offentlige aktører pris på.

 • Få konkurransefortrinn
  Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy som hjelper bedriften din å skape konkurransefortrinn av bærekraft.

 • Det kan lønne seg
  Miljøfyrtårn er et verktøy som kan gi store besparelser for bedriften din. Meny reduserte bla sitt matsvinn med 24%

 • Bli klar for det grønne skiftet.
  Ved å være Miljøfyrtårn-sertifisert er bedriften din klar for det grønneskiftet. Det blir stadig større politiske og private krav til å drive og være «grønn». Miljøfyrtårn-standarden har et fortrinn i forhold til kommende lovverk og direktiver fra EU.

Kan jeg bli miljøfyrtårn-sertifisert?

Ja! Har du et HMS-system og et ønske om å bli mer bærekraftig er sjansen stor for at også du kan bli sertifisert. Kontakt oss i dag for å se om dette er noe for deg.

Vi veileder deg gjennom hele sertifiseringsordrningen

Det er mange fallgruver når en skal bli sertifisert, men med vår veiledning kommer du deg lekende lett gjennom kriteriene. Dette er Felleskriterier, Kriterier som leietaker eller bygg eier og Bransjekriterier som varierer etter hvilken type bedrift du er.

Vi er godkjent konsulent

For å bli miljøfyrtårn-sertifisert må du bli veiledet av godkjent konsulent. Dette er et pålagt krav.

view on Eikesdalen valley from Aursjovegen road, Norway

Rask og smidig sertifisering

Våre konsulenter er 100% ansatt i Fama Norge AS, derfor kan vi tilby en smidigere prosess som gjør at vi normalt er i mål innen 1-2 måneder. Våre konkurrenter har normalt 3-4 måneder behandlingstid. Mange aktører har heller ikke godkjente konsulenter ansatt selv og outsourcer de slike oppdrag til eksterne foretak. Det gjør ikke vi. Dermed kan vi love deg en raskere og smidigere sertifisering.

nature

Fama Norge Et naturlig valg

Solid kompetanse

Vi er godkjent konsulent og miljøfyrtårn-sertifisert selv.

gode prosesser

Våre konsulenter er 100% ansatt hos oss. Derfor kan vi tilby en raskere og smidigere prosess som gjør at vi kommer i mål raskt.

garanti

Vi er så sikker på vår kompetanse og erfaring at vi stiller med garantier. Vi garanterer å levere avtalt tjeneste til avtalt pris og innenfor avtalt tid, fornøyde kunder er svært viktig for oss.