Miljøfyrtårn

Bærekraft i system

Øk din konkurransekraft

Det blir det stadig større politiske og private krav til å «drive grønt» og å «være grønn». Ved å være Miljøfyrtårn- sertifisert er bedriften din klar for det grønneskiftet vi alle vet kommer. Miljøfyrtårn er en EU-godkjente miljøordning. I Norge er det den mest kjente og brukte. Vi er godkjent Miljøfyrtårn-konsulent og kan veilede deg gjennom hele prosessen.

Videomøter

Vi har laget en behagelig, kundevennlig og miljøvennlig prosess for deg. Gjennomføringen foregår på videomøter, slik at tiden og miljøet blir ivaretatt best mulig.

Sertifisering

Vi bestiller sertifisør fra Certnor AS. Dere vil få tildelt en tilfeldigvalgt sertifisør som vil gå igjennom arbeidet vi har utført og godkjenne dere.

Godkjent konsulent

Fama er godkjent miljøfyrtårn konsulent og hjelper deg igjennom hele prosessen på en trygg måte.

Hvorfor bli miljøfyrtårn sertifisert?

Styrk merkevaren din
Ved å være Miljøfyrtårn sertifisert viser du samfunnsansvar. Dette setter både private forbrukere og offentlige aktører pris på.

Få konkurransefortrinn
Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy som hjelper bedriften din å skape konkurransefortrinn av bærekraft.

Det kan lønne seg
Miljøfyrtårn er et verktøy som kan gi store besparelser for bedriften din. Meny reduserte bla sitt matsvinn med 24%.

Bli klar for det grønne skiftet.
Ved å være Miljøfyrtårn-sertifisert er bedriften din klar for det grønneskiftet. Det blir stadig større politiske og private krav til å drive og være «grønn». Miljøfyrtårn-standarden har et fortrinn i forhold til kommende lovverk og direktiver fra EU.

Alnes lighthouse at Godoy island near Alesund, Norway